top of page

Midagi enamat kui vaid päikesekaitse!

Kauaoodatud suvi on lõpuks käes. Enamik teist plaanib juba kindlasti puhkust ja loomulikult otsib ka päikesekaitsevahendeid.


Pidage meeles, et "päikese pai" pole sugugi täiesti ohutu! Selleks, et olla kindel, et nahk on usaldusväärse kaitse all, tasub valida tooted, mis on välja töötatud nahaarstide poolt ja on edukalt läbinud kõik kliinilised katsed.


Võtke puhkusele kaasa iS CLINICAL tooted ja teile on garanteeritud unustamatu puhkus, energialaeng ja positiivsete emotsioonide küllus.

Proovige spetsiaalset toonivat päikesekaitsekreemi Eclipse SPF+, mis on mõeldud igapäevaseks kasutamiseks ja pikaajaliseks päikese käes viibimiseks.


Toode sisaldab unikaalset kooslust teaduslikult täiustatud füüsilistest filtritest ja puhtast E-vitamiinist. Kreem on antioksüdantide rikas ja tagab parima veekindla kaitse laia spektri UVA/UVB kiirte eest. Kreemi koostises on efektiivne antiseptiline ühend, mis soodustab haavade paranemist ning mõjub põletikele rahustavalt ja kuivatavalt. Tokoferool ehk E-vitamiin on aga võimas antioksüdant, mis takistab DNA ja RNA kahjustumist, tugevdab rakkude membraane, avaldab põletikuvastast toimet ja tõstab naha kaitsevõimet UV-kiirguse põhjustatud kahjustuste suhtes.


Kreem on väga kerge, seda on lihtne peale kanda ja ei muuda nahka rasvaseks. Toode on suve jaoks täiuslik! Kreemi beežikas toon annab nahale võluva kuma, muudab selle niisutatuks ja säravaks.


Suures pakendis kreemi kulub väga ökonoomselt – jätkub kogu suveks!


 

Eelised:


• Ülikerge laia spektriga kaitse

• Kiiresti imenduv kreem • Ei jäta rasvast läiget • Testitud nahaarstide poolt • Laia spektriga füüsiline kaitse UVA/UVB kiirte eest • Ei sisalda õlisid, lõhnaaineid ja parabeene


 

Kus kreemi osta saab?


Toodet on võimalik osta nii meie Ilukeskuses Re-Vita kohapeal kui ka meie veebilehel: https://www.re-vita.ee/product-page/eclipse-spf50-90-g


Anname teie nahale terve sära!

11 views0 comments
bottom of page