top of page

Millest naistearstid ei räägi?

Tihti ei arutata naistearsti kabinetis sellist olulist küsimust nagu naise intiimlihaste olukord. Kohe kindlasti ei mainita asjaolu, et intiimlihaste toonuse tähelepanuta jätmine võib tingida väikevaagna elundite allavaje. Paljud teist ütlevad: "Ta on ju oma ala asjatundja. Ma maksan talle raha ja usaldan tema hoolde kõige intiimsema. Kui ta pole probleemist rääkinud, tähendab see, et mul on kõik korras!" Miks siis naistearst vaikib? Põhjuseks on see, et tal pole antud küsimisega tegelemiseks lihtsalt mahti. Teie visiidi jooksul peab naistearst jõudma teid küsitleda, andmed kaarti sisestada, läbivaatuse teha, andma saatekirjad erinevatele analüüsidele jne.

Juhime teie tähelepanu sellele, et vaagnapõhjalihaste ja hingamisharjutuste tegemine nõuab vähem aega kui naistearsti külastamine. Lisaks on vaagnaelundite allavaje korrigeerimine ja tupeplastika täna üsna kallid ning loomulikult loetakse neid raha teenimise seisukohast väga kasulikeks.

Meie ei mõista, milleks kulutada hiigelsummasid, kui juba TÄNA on võimalik läbida EMSELLA protseduuride kuur ja seeläbi mitte ainult ära hoida kõik probleemid, vaid saada ka suuremast osast nendest jagu?

Naistearstid ei hakka teile raviks määrama vaagnapõhjalihaste treenimist. Nendel on lihtsam haiguslukku kirjutada, et patsient vajab operatiivset sekkumist. Loomulikult on juhtumeid, kus vaagnapõhjalihaste ja hingamisharjutused on meditsiinilistel põhjustel keelatud. Sellistel juhtudel soovitame teil alati enne protseduurile registreerumist arstiga konsulteerida.

Seetõttu ärge kunagi kartke küsida oma raviarstilt kõige kohta, mis teile muret tekitab. Sama kehtib ka meie spetsialistide puhul, kes vastavad alati kõikidele teie küsimustele ja aitavad otsustada!

Tegelge vaagnapõhjalihaste tugevdamisega! Tulge EMSELLA protseduurile ja olge terved! Aitame teid selles hea meelega.


Kuni 30.06.2023 on meie ilukeskuses meeldivad ALLAHINDLUSED!


Esimene prooviprotseduur = 50€ (tavahind 75€)

1 protseduur = 100€ (tavahind 150€)

ALLAHINDLUSED ON KA 6 VÕI 10 PROTSEDUURIST KOOSNEVATELE KUURIDELE! => Vaata lähemalt meie veebilehel "Eripakkumised"!


27 views0 comments
bottom of page