top of page

EMSELLA – FDA poolt heaks kiidetud metoodika, mis on osutunud oluliseks läbimurdeks vaagnapõhja väär


Vananemisvastase meditsiini valdkond areneb hoogsalt. Pea iga päev kuuleme uudistoodetest või uutest avastustest, mis lubavad suurepäraseid tulemusi, köidavad tähelepanu kõlavate reklaamlausetega ja ahvatlevad ilusa disainiga.


Kaasaja trendide tagaajamise tuhinas ei tasu aga unustada, et kuigi vananemisvastane meditsiin on üsna noor, on see siiski juba suhteliselt hästi uuritud valdkond, mis peab esmajärjekorras alluma meditsiiniseadustele mitte moetuultele.

Seetõttu järgisime oma ilu- ja tervisekeskuse jaoks sobivaimate seadmete valimisel meditsiinieetika vanimat põhimõtet primum non nocere (e. k. eelkõige ärgu tehtagu kahju). Meie jaoks oli põhimõtteliselt oluline valida mitte ainult tõhusate ja uuenduslike metoodikate kooslust, vaid olla samal ajal ka täiesti kindlad nende ohutuses ja ökoloogilisuses.

Täna on meditsiiniseadmete kvaliteedi ja usaldusväärsuse üheks kõige kindlamaks näitajaks FDA sertifikaadi olemasolu. FDA ehk Food and Drug Administration on USA Toidu- ja Ravimiamet, mis tegeleb ravimite, meditsiiniseadmete ja toiduainete kvaliteedi kontrollimisega. Just eelmainitud sertifikaadi olemasolu tõttu eelistasimegi EMSELLA seadet.


EMSELLA näol on tegemist FDA poolt heaks kiidetud metoodikaga, millest on saanud tõeline läbimurre vaagnapõhja väärtalitluse ning paljude teiste günekoloogia ja uroloogia probleemide ravimises. Tool, mida paljud patsiendid on jõudnud juba ristida "orgasmotrooniks", on suutnud paljudes kliinilistes uuringutes tõestada oma efektiivsust võitluses naiste ja meeste intiimtervise nimel.

Tänu HIFEMi tehnoloogiale toimub vaagnapõhjalihaste treenimine. Nende näol on tegemist olulise anatoomiline struktuuriga, mis aitab väikevaagna elundeid füsioloogilises asendis hoida. Sarnaselt suurele osale teistest meie keha kudedest kaotavad aja jooksul kahjuks ka vaagnapõhjalihased toonuse, mis tingib igapäevaelu kvaliteeti tuntavalt vähendavate sümptomite tekke.

Tavaliselt sellest avalikult ja kõva häälega küll ei räägita, kuid maailma statistika kohaselt puutub iga teine naine teatud vanuses kokku inkontinentsi ehk uriinipidamatuse probleemiga. Seksuaalelu, eriti menopausijärgne, jääb tihti tabuteemaks ka günekoloogi vastuvõtul. Naised ei julge küsida valu, kuivuse ja ebamugavustunde kohta, vaikivad sünnitusjärgse suguelu kvaliteedi languse teemal, varjavad seda, et ei tunne end seksuaalselt atraktiivsena kudede elastsuse ja toonuse kao tõttu, häbenevad seda, et ei tunne enam seksuaalpartnerit nagu varem ja peaaegu ei naudigi seksi.

Meie sooviks on viia iga naiseni info, et nüüd on olemas mitteinvasiivne meetod, mis suudab nende elu paremaks muuta.



Kuidas täpsemalt EMSELLA töötab?

Seadme töö põhineb HIFEMi (kõrgintensiivne fokusseeritud elektromagnetväli) tehnoloogial. Kõrgintensiivse vahelduva aktiivse välja töö tõttu tekivad kudedes elektriimpulsid, mis imiteerivad motoorsete (liikumisega seotud) närvirakkude tööd ja sunnivad lihaseid kokku tõmbuma. Selliseid kokkutõmbeid nimetatakse supramaksimaalseteks ehk siis need on võimsamad ja tõhusamad kui mistahes lihaskokkutõmme, mida iseseisvalt genereerida suudame. Protseduur kestab 28 minutit, mille jooksul toimub 11200 vaagnapõhjalihaste supramaksimaalset kokkutõmmet – sellist efekti pole võimalik saavutada Kegeli harjutuste ega analoogsete treeningutega.



EMSELLA on n-ö lõunaaja protseduur, mida võib teha nii profülaktika kui ka ravi eesmärgil. See sobib suurepäraselt nii naistele, kes soovivad vaagnapõhjalihaseid tugevdada, intiimelu kvaliteeti parandada või sünnitusjärgselt kiiremini taastuda, kui ka nendele, kes kannatavad uurinipidamatuse, kroonilise vaagnavalu, väikevaagna elundite allavaje jmt käes.

Seadme valimisel oli meie jaoks äärmiselt oluline asjaolu, et FDA oli ametlikult heaks kiitnud EMSELLA kasutamise mitte ainult naiste vaid ka meeste intiimprobleemide ravimises. Mõistame väga hästi, et tänapäevale omane väheliikuv eluviis põhjustab tihti väikevaagnas teatud seiskumisi ning soodustab kroonilise prostatiidi, valusündroomi, erektiilse väärtalitluse ja paljude muude probleemide teket, mille lahenduseks on samuti EMSELLA. Seetõttu on meil alati hea meel näha keskuses Re-Vita nii terviseteadlikke naisi kui mehi.


Kuidas protseduur toimub?

Protseduuri ajal EI pea te lahti riietuma ega aluspesu ära võtma. Teil tuleb vaid õigesti tooli istuda ning seade teeb kõik vajaliku valu ja ebamugavust põhjustamata. Meie Ameerika kolleegid kirjeldasid naljatledes esimese protseduuriga kaasnevate tunnete 4 etappi:

1) Ärevus

2) Whoa!

3) Oo-ok...saan aru

4) Armastan!

Sellega on võimatu mitte nõustuda. Et täpselt mõista, mida protseduuril tunnete, tasub EMSELLAt lihtsalt üks kord proovida. See seade ei jäta teid kindlasti ükskõikseks.


Millised näidustused on naistel EMSELLA protseduuriks?

- Vaagnapõhjalihaste nõrkus

- Naiste suguelundite allavaje

- Uriinipidamatus

- Seksuaalne väärtalitlus

- Krooniline vaagnavalu

- Sünnitus- ja operatsioonijärgne rehabilitatsioon

- Retsidiivsed (korduvad) vaginiidid, tsüstiidid, tupe kseroos (kuivus), mis on seotud laienenud tupeavaga

- Profülaktika vaagnapõhjalihaste tugevdamiseks

- EMSELLA kasutamine rasestumiseks, sh IVFi, ettevalmistumise toimingute kompleksis.


Näidustused EMSELLA kasutamiseks meestel:

- Erektiilne väärtalitlus

- Uriinipidamatus, eriti pärast eesnäärme operatsiooni

- Krooniline prostatiit remissiooni staadiumis

- Krooniline vaagnavalu

- Vaagnapõhjalihaste nõrkus

- Uute uuringute andmed viitavad samuti spermogrammi näitude paranemisele pärast EMSELLA kuuri.


Juba praegu on avaldatud suur hulk uurimusi, mis näitavad EMSELLA tõhusust selliste probleemide lahendamises nagu gaasi- ja roojamasside pidamatus, vaagnapõhja veenide laienemine, samuti hemorroidaalsete veenide varikoosne laienemine. Näidustuste nimekiri on tõepoolest pikk ja tulevikus muutub see veel pikemaks.


Sellest tulenevalt on EMSELLA unikaalne seade, mida võib kasutada suure hulga günekoloogiliste ja uroloogiliste probleemide lahendamiseks ning samuti naiste ja meeste intiimtervise toetamiseks. Täna puuduvad EMSELLA protseduuril sellega tulemuste osas võrreldavad analoogid ja alternatiivid.

Re-Vita Ilu- ja Tervisekeskuses kasutatakse originaalset sertifitseeritud BTL EMSELLA seadet, mis on juba suutnud endasse armuma panna kümneid patsiente, kes hindasid vääriliselt selle efektiivse mitteinvasiivse protseduuri eeliseid.


Meie keskuses kehtib esimesele prooviprotseduurile soodustus -50%!

Registreeruda saate telefonil 58805208 või meie kodulehe kaudu.

Hoolides teie tervisest,

Re-Vita Ilu- ja Tervisekeskus

19 views0 comments
bottom of page