top of page

Võimsa efektiga näo ja keha lifting

EXILIS-ELITE – ülikiire, traumavaba ja ohutu näonaha pinguldamine ja noorendamine ning keha rasvaladestuste ja tselluliidi vähendamine


Re-Vita Ilu-ja Tervisekeskus pakub Teile eksklusiivset hetkel maailmas analoogideta aparaati EXILIS-ELITE, mille on välja töötanud Suurbritannia ettevõte BTL. BTL on maailma suurimate füsioteraapia ja esteetilise meditsiini seadmete tootjate seas üheks liidritest.



EXILIS protseduur – uuenduslik kõrgefektiivne naha pinguldamise tehnoloogia, mis võimaldab samaaegselt toota nii raadio- kui ka ultrahelilaineid ning reguleerida ja kontrollida nahapinna soojenemist.


Kuidas töötab RF-lifting EXILIS-ELITE?


Protseduuri ajal toimub naha sügavate kihtide soojendamine. Kollageen denatureerib ja tingib naha kohese tõstva efekti. Mõne päeva jooksul algab tänu fibroblastide stimuleerimisele uue kollageeni, elastiini, hüaluroonhappe ja muude proteoglükaanide tootmine. Antud efekt on n-ö kogunev ja pikaajaline.

Patsient tunneb vaid meeldivat soojust mõjutatavas piirkonnas. Seade on varustatud sisseehitatud jahutamise ja energia ühtlase jaotamise süsteemiga, mistõttu on protseduur täiesti valutu ja ohutu!


Liigsete rasvaladestustega (nt topeltlõug) näopiirkondades võib kasutada suurt otsikut, millega saab nahaalust rasvakihti töödelda. Ultraheli ja raadiosageduse sünergiline toimimine otsikus ja selle sisseehitatud kudede temperatuuri kontrollimise süsteem võimaldavad samaaegselt lüpolüüsi teha ja nahka pinguldada.

Protseduure tehakse keskmiselt üks kord 7-14 päeva tagant. Erijuhtudel on protseduure võimalik teha nii sagedamini kui ka harvemini. Meie spetsialist aitab igale kliendile just Temale efektiivseima kuuri valida!

4 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page