top of page

TAGASTAMISE ÕIGUS

Kogu e-poes ostetud kaubale kehtib garantii ja tagastamise õigus vastavalt Eesti Vabariigi seadustele. Vastavalt Võlaõigusseaduse § 56 on kliendil on õigus tagastada kaup 14 kalendripäeva jooksul alates kauba kättesaamisest.

 

KAUBA TAGASTAMINE:

1.    Klient peab oma kauba tagastamise soovist teada andma hiljemalt 14 kalendripäeva jooksul pärast selle kättesaamist edastades vastava sooviavalduse e-postile info@re-vita.ee.

2.    Tagastatav kaup ei tohi olla kasutatud ega vigastatud ning peab olema originaalpakendis.

3.    Kauba tagastamise korral kannab saatmiskulud klient, v.a juhul, kui tagastamise põhjuseks on kauba mittevastavus tellitule või praak (ei tööta pihusti, kaas on katki jne).

4.    Müüja maksab kliendile kompensatsiooni pärast tagastatud kauba kontrollimist hiljemalt 14 kalendripäeva jooksul alates kauba tagasisaamise päevast.

5.    Tagastamisele ei kuulu avatud pakendis tooted. Samuti ei kuulu tagastamisele ka need tooted, mille kasutamist või mittekasutamist pole võimalik tuvastada.

6.    Võimalikud pretensioonid palume edastada meile e-posti aadressile info@re-vita.ee. Kirjas soovitame pretensiooni põhjust võimalikult täpselt kirjeldada ja oma kontaktandmed kindlasti märkida. Pretensiooni esitajaga võtame ühendust 5 tööpäeva jooksul.

7.    Kliendil on õigus pöörduda Tarbijakaitseametisse tarbijakaebuste komisjoni, mis tegeleb lepingust tulenevate vaidlustega, kui toote maksumus ületab 20 € (komisjon menetleb kaebusi tasuta).

bottom of page